Toyoti i Lexusu najbolje ocene u industriji

Bez autora
Dec 22 2011

Toyota i Lexus nadmašili su očekivanja britanskih flotnih menadžera, nakon što su dobili najbolje ocene u industriji, u svim ključnim segmentima, prilikom istraživanja mišljenja flotnih operatera koje je obavila agencija Sewells (Sewells Fleet Operator Attitude Survey).Istraživanje mišljenja flotnih operatera za 2011. godinu, koje je obavio Sewells, specijalista za automobilska istraživanja iz Velike Britanije, pokazuje da su kvalitet i pouzdanost, kao i servis, održavanje i troškovi popravke najvažnije stavke za flotne kupce kada biraju vozilo.

Toyoti i Lexusu najbolje ocene u industrijiToyota i Lexus nadmašili su očekivanja britanskih flotnih menadžera, nakon što su dobili najbolje ocene u industriji, u svim ključnim segmentima, prilikom istraživanja mišljenja flotnih operatera koje je obavila agencija Sewells (Sewells Fleet Operator Attitude Survey).

Istraživanje mišljenja flotnih operatera za 2011. godinu, koje je obavio Sewells, specijalista za automobilska istraživanja iz Velike Britanije, pokazuje da su kvalitet i pouzdanost, kao i servis, održavanje i troškovi popravke najvažnije stavke za flotne kupce kada biraju vozilo. Ova studija pokazuje da su to područja u kojima Toyota briljira i postiže najviše ocene među glavnim proizvođačima, kada su u pitanju troškovi servisa, održavanja i popravki, a takođe dobija pohvale i za kvalitet i pouzdanost svojih vozila.

Lexus je slično ocenjen najvišim ocenama za troškove servisa, održavanja i popravki, među premium automobilskim markama.

Ovo istraživanje je priznanje flotnoj prodaji Toyote i Lexusa, čiji je cilj da ispuni prioritete kupaca i isporuči širok asortiman modela, prilagođen njihovim potrebama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik